Головне

Павлов: "Сьогодні мені подзвонили з Донецька і запитали, чи є у мене совість"

14.04.2012 21:51 511 0

Полтавська "Ворскла" не здавала гру ні "Шахтарю", ні київьскому "Динамо".

Про це заявив тренер клубу Микола Павлов, коментуючи банери уболівальників під час гри у Києві, які звинувачують його у тому, що він здав гру "Шахтарю".

"Сьогодні мені подзвонили з Донецька і запитали, чи є у мене совість. Що мені їм відповісти? Ви задоволені відповіддю? Завтра ми посилаємо протест на восьму картку Чеснакова. Скасують йому картку чи ні? Заздалегідь говорю: напевно, не скасують. У першому голі був метровий офсайд. Це бачив весь стадіон. Боатенга видалили, я відразу сказав, що дискваліфікація буде не на 8-10 ігор, а на 2-3 і мав рацію", - сказав він.

"Програвати 0:1 після першого тайму було дуже прикро. І пропустити другий м'яч на початку другого тайму через явну помилки своїх гравців. Я боявся, щоб не забили більше. А коли Шевченко вийшов, я зрозумів, що нам труба. У позаминулому році він вийшов і нас один обіграв.

"Стадіон мені сподобався, ставлення сподобалося. Я теж несу відповідальність перед уболівальниками, але вони не можуть стати на моє місце. Сьогодні грав основний склад, ми дали бій, і що ми отримали?! У наступній грі не зіграє Чеснаков, і це добре, що тільки він. Коли пани б'ються, у холопів чуби тріщать. Розбирайтеся між собою, в золотому матчі! Причому тут "Ворскла"?! Чому вона повинна зупиняти "Динамо" або "Шахтар"?!

"Я хочу подивитися золотий матч і сказав це і представникам "Динамо", і представникам "Шахтаря". Нехай вони розбираються між собою. Мені приємно, що так бояться "Ворсклу", і тільки вона може зупинити. Але вона може зупинити "Шахтар" і "Динамо" тільки випадково! Але потім команда буде відхаркувати, а я буду відповідати. І вболівальники напишуть мені не це, а ще гірше, і не дай Бог у мене нерви не витримають!", - продовжив Павлов.

"Ви читали інтерв'ю Романцева, мого ровесника? Його запитують, чому він не повертається в футбол. А він відповідає: я втомився, не відійшов ще. У тому числі від дурних питань. А написати і я можу що завгодно - на паркані. Доброзичливець скаже билися, старалися, той, хто не любить, скаже: вони всім здають. А де докази, що ми комусь щось здавали?! Я ні з ким не розмовляв, навіть боюся трубку брати! У мене сім'я і діти, я дорожу своїм ім'ям!", - цитує Павлова dynamomania.com.

Коментарі ()