Головне

Луческу думає, що сила українського футболу в Києві

13.04.2012 20:08 216 0

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що скасування другої жовтої картки Дениса Гармаша зайвий раз доводить, хто маєж силу в українському футболі.

Про це Луческу сказав на передматчевому тренуванні.

"Це ще раз демонструє, хто має силу в українському футболі. Єдиний коментар, який може бути. Якщо цю картку вони скасували, тоді чому немає карток, які той же Гармаш повинен був заробляти на Хюбшмані і Мхітаряні? 

Більше нічого не хочу говорити. Мене це не цікавить. Я висловив свою думку про цю гру і більше не хотів би повертатися до неї. Не хотілося б згадувати Маріку, який був видалений у фіналі Кубку на 19-ій хвилині, й інші моменти - коли в чемпіонаті показали червону картку Чигринському, наприклад. 

Ми цивілізовано поводилися, навіть коли були видалені гравці. Не хотілося б знову казати, але мав місце фінал Кубку, коли у нас видалили трьох футболістів, було видалення Едуардо і так далі. Ми змирилися з цим і грали далі. У мене є повага до наших опонентів - команд, футболістів, тренерів. Тому я не зумів ніколи нічого говорити в їх адресу. Незалежно від того, хто наші суперники, у мене завжди є повага до усіх. 

Можу сказати, що в матчі "Шахтар" - "Динамо" обидві команди віддали усі сили на полі, а навколо гри було надто багато розмов. І велику провину за це, напевно, несуть не футболісти, а керівництво, тому що від того, як поводяться керівники, залежить поведінка футболістів. Усі їх заяви після зустрічі лише підтвердили мою думку", - цитує Луческу офіційний сайт клубу. 

Коментарі ()