Головне

Кожанов: Гравці "Карпат" в шоці від того, що відбувається

11.04.2012 11:30 546 0

Причини провальних виступів львівських "Карпат" не розуміють навіть самі гравці команди, що двічі поспіль брала участь в єврокубках.

Про це розповів екс-футболіст "левів", а нині хавбек "Іллічівця" і кандидат до національної збірної України Денис Кожанов.

"Судячи з того, в якому стані нині перебувають "Карпати", перемога одеситів напрошується сама собою. У гостей не повинно виникнути проблем. Але ж "Карпати" - мій рідний клуб, я вболіватиму за них і бажатиму перемоги". - оцінив він пару чвертьфіналістів Кубка України.

"Вони повинні знайти в собі сили, зіграти через "не можу" і таки вийти із цього стану. Я постійно спілкуюся зі своїми колишніми одноклубниками. Вони в шоці від того, що відбувається. Ніхто не може пояснити цього", - повідомив він.

"Я вже навіть до Слави Чечера телефонував, який забив "Карпатам" в останньому турі. Він також не може зрозуміти, що коїться з львів'янами. Каже, що це зовсім інша команда, якщо порівняти з тією, яка була ще рік тому. Ніхто не здатен пояснити, як за неповний рік можна було до такого скотитися", - цитує Кожанова galsports.com.

Коментарі ()