Головне

Девіч хоче, щоб "Металіст" подав скаргу на його вилучення

11.04.2012 09:49 386 0

Форвард "Металіста" Марко Девіч не заслуговував на червону картку, отриману за фол на нападнику "Дніпра" Матеусі.

Про це гравець збірної України заявив "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Чесно кажучи, до сих пір не можу заспокоїтися. Я не приховую, що навмисне порушив правила, намагаючись перервати контратаку суперника. Але чому відразу червона картка?!", - дивується він.

"Я ж не стрибнув у гравця двома ногами, не пішов у грубий підкат. Удар по ногах був мінімальний, і я ні в якому разі не хотів нанести травму супернику. Це як якби я схопив його за футболку", - вважає Марко.

На його думку, порушення не можна вважати "фолом останньої надії", бо два гравця "Металіста" знаходилися ближче до воріт, ніж форвард "Дніпра".

"Жовту картку я заслуговував без питань. Але чому за порушення в центрі поля давати червону, я не розумію. "Прикро" - не те слово!", - жаліється Девіч.

"Чи "Металіст" планує подавати апеляцію? Сподіваюся, що так. Перед чемпіонатом Європи мені потрібна ігрова практика, щоб підійти до турніру в оптимальній формі. Нещодавно був випадок, коли скасували картку Сергію Кравченку. Сподіваюся, і мені хоч трохи скостять покарання", - вірить він.

"Звичайно, хотілося б грати в кожному турі, щоб залишатися в тонусі. Але якщо й доведеться пропустити одну або дві гри, впевнений, що надолужу втрачене. Найголовніше - щоб травми обходили стороною", - оцінив він важливість пропуску ігор перед Євро.

Також Девіч, довідавшись про конфлікт Шовковського та Ракицького, висловив впевненість, що Блохін їх швидко помирить.

"У збірній відмінна атмосфера, тому гравці, приїжджаючи в національну команду, повинні забувати, в якому клубі вони грають", - ділиться враженнями нападник.

"Моя головна мотивація на фініші чемпіонату? Принести користь клубу в останніх матчах і в хороших кондиціях приїхати в збірну", - резюмував Девіч.

Коментарі ()