Головне

Ігор Суркіс вважає, що у грі з "Шахтарем" було обдурено мільйони вболівальників

11.04.2012 08:51 475 0

Український футбол не заслуговував на такий "вирішальний" матч сезону, що стався у Донецьку минулими вихідними.

Про це заявив клубній прес-службі президент київського "Динамо" Ігор Суркіс.

"Я вважаю, що в будь-якому матчі необхідно демонструвати на футбольному полі свої сильні якості. Те, що показали футболісти "Ворскли" в матчі з "Чорноморцем" перед поєдинком проти "Шахтаря", - це вже не футбол", - почав він.

"Це, як кажуть, обман глядачів. Сьогодні люди настільки розумні, що всім все зрозуміло. Я можу сказати, що не хотів би, щоб київське "Динамо" брало такі перемоги", - зізнався він.

Суркіс зазначив, що хоче, аби проти "Динамо" "Ворскла" вийшла найсильнішим складом та билася з першої до останньої хвилини, але тільки в правилах Fair Play.

"Буває результат негативний, але ти бачиш, що команда віддала на полі всі сили. Вчора я дивився матч "Дніпро" - "Металіст". Кажуть, що "класико" - це матчі "Динамо" з "Шахтарем". Та це не "класико", адже одним-єдиним чоловіком обдурені глядачі на стадіоні і мільйони телеглядачів!", - вважає він. 

"А ось те, що показали команди в Дніпропетровську, можна назвати справжнім футболом. Обидві команди продемонстрували на футбольному полі все, що вони вміють, і такий футбол хочуть бачити вболівальники. Дай Бог, щоб у нас таких матчів було більше, а вже на фініші ми будемо дивитися, на якому виявилися місці", - закликав він.

"Люди будуть бачити, що їх не обманюють, будуть приходити на футбол та підтримувати свою команду. Якщо ж будуть бачити ось такі "класико", повірте, скоро на них будуть збиратися по 10-15 тисяч людей, не більше", - резюмував Ігор Михайлович.

Коментарі ()