Головне

Суркіс пообіцяв "динамівцям" більші преміальні у останніх турах

10.04.2012 23:22 440 0

Футболісти "Динамо" на фініші першості України отримають додаткову мотивацію у вигляді більших, ніж до цього, преміальних.

Про це розповів сам президент столичного клубу, повідомляє прес-служба киян.

"Справді, емоції встигли влягтися, і тепер нам необхідно думати про наступні матчі, які також будуть непростими. Як людина, яка любить і переживає за команду, вкладає в неї душу і серце, я хотів поговорити з хлопцями і підтримати їх", - пояснив він причини зустрічі.

"Можливо, у них залишився якийсь осад від останньої гри, а він, безсумнівно, у кожного з них залишився. Той же Мехмед, наприклад, просто не розуміє, що відбувається, тому що до цього грав у більш цивілізованому чемпіонаті", - поділився Суркіс.

За його словами, він та футболісти чесно поговорили про ті речі, які зараз відбуваються.

"Я морально підтримав команду, ми обговорили, не буду приховувати, і фінансові питання. Хлопців необхідно простимулювати, щоб вони краще грали і билися за результат, оскільки нічого не втрачено. Ми в рівних умовах, і все тільки починається", - вірить він.

"Тому, я вважаю, що ми повинні продемонструвати всі свої найкращі якості і, найголовніше, щоб домогтися позитивного результату в чотирьох матчах, що залишилися, необхідно показати згуртованість", - закінчи Суркіс-молодший.

Коментарі ()