Головне

"Динамо" опротестувало другий "гірчичник" Гармаша

10.04.2012 22:42 371 0

Червона картка, що була показана за сукупністю після двох жовтих, не була заслужена Денисом Гармашем, чиє вилучення призвело до поразки "Динамо" від "Шахтаря".

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс, повідомляє прес-служба "динамівців".

"Ми подали протест на другу жовту картку, показану Денису, яка призвела до його вилучення. В принципі, для нас Гармаш не є втратою, оскільки є гідні хлопці, здатні замінити його, але повинна бути справедливість, адже людині ні за що придумана жовта картка", - почав Суркіс.

"Якби йому показали друге попередження в ігровому епізоді, тоді ми б розуміли, за що його покарано, і розбирали порушення під мікроскопом, оцінювали, "тягнуло" воно на жовту картку чи ні", - запевнив він.

Але, в такому разі, дивується киянин, чому не був попереджений Срна спочатку за порушення проти Гусєва в першому таймі, а потім за удар ліктем в обличчя Ярмоленку, Кучер за те, що схопив Гармаша за футболку в епізоді, що призвів до травми Дениса, Фернандіньо, який тримав двома руками в штрафній Бетао.

"Проте, зрозумійте, ці питання не в моїй компетенції. Може бути, арбітр потрапив в "запару", або виявився недостатньої кваліфікації, щоб судити такі матчі", - припустив він.

"Значить треба вчитися, брати уроки, а в даний момент чесно зізнатися, що він такі матчі не може відсудити, і, перш за все, психологічно", - закінчив Суркіс.

Коментарі ()