Головне

Ліга Чемпіонів. "Челсі" - "Бенфіка" 2:1. Роман з Кубком? ВІДЕО

05.04.2012 10:35 394 0
Ліга Чемпіонів. "Челсі" - "Бенфіка" 2:1. Роман з Кубком? ВІДЕО

Після виїзної перемоги над португальцями "Челсі" був однозначним фаворитом цієї пари.Дива не сталося, і лондонський клуб на втіху Романа Абрамовича пробився у півфінал Ліги Чемпіонів.

Насправді хотілося б пожартувати про старих кіней, що не псують нічого, однак ді Маттео в звітній зустрічі був чи то максимально обережний і не бажав змінювати на гріше стосунки з ними, чи то просто вирішив, що після перемоги в Лісабоні півфінал від нього нікуди ні дінеться.

Тому ми побачили від італійця мінімум "гвардії Моуріньо", що зробила все для подолання "Наполі" (Террі, Коул, Лампард і Чех, котрого нікуди не видавиш) та тих, хто просто хотів довести, що ще знадобиться клубу (Рамірес, Торрес, Мікел). Експеримент вийшов вдалим.

Попри стартову перевагу гостей чи не перший момент господарів вийшов результативним - Хаві Гарсія сфолив, а Лампард пробив, як вмів завжди, сильно, стильно та у кут воріт. Ді Маттео зітхнув з полегшенням, а його опонент вирішив довести, що його команда може багато що ще.

От тільки це "багато" перетворилося окрім безличі неточних пострілів на вилучення Максі Перейри, що дало початок до атак лондонців. Особливо старався Торрес, котрий з пересередя змарнував чи не з півдюжини нагод, однак жодного разу не поцілив хоча б у отвір воріт.

Натомість світй шанс використав за 5 хвилини до кіня основного часу Хаві Гарсія. Вихованець "Реала" використав помилку Чеха на виході під час кутового. В цей час могло здатися, що зараз почнеться щось цікаве, але в суперників "орлів" була інша думка. Мейрелеш взірцево реалізував свій шанс після використання контратаки, що почалася після стандарту, і все стало зрозуміло.

"Челсі" вкотре за останні роки вийшов до півфіналу. Вкотре його суперником в плей-офф Ліги Чемпіонів стане "Барселона". Та чи не вперше англійська команда дісталася цієї стадії, як кажуть, на класі - "Наполі" та "Бенфіка" просто надали змогу "аристократам" реалізувати свою перевагу в класі. Чи зроблять це каталонці - велике питання, як і невідомо, чи вигадає щось цікаве для Гвардіоли ді Маттео. Як хоче залишитися тренером команди - повинен.

Коментарі ()