Головне

Твіттер-огляд матчів Ліги чемпіонів

04.04.2012 18:05 251 0
Твіттер-огляд матчів Ліги чемпіонів

Відбулися перші чвертьфінальні матчі Ліги чемпіонів і ми вирішили підготувати для Вас, шановні читачі, огляд твіттерів відомих футболістів, щоб дізнатися їхні думки з приводу поєдинків.

Перед матчем мало хто із футболістів наважувався здійснювати таку невдячну справу як прогноз. Більшість із гравців, зокрема Франк Рібері, Тім Кехілл, Халід Буларуз, Ріо Фердінанд, Філ Невіл, у своїх твіттерах здійснювали своєрідні опитування серед власних фолловерів щодо переможців матчів. Більшою популярністю користувався саме матч "Барселона" – "Мілан". І це можна зрозуміти, адже в цій парі, незважаючи на грізність каталонців, інтрига все ж існувала. Рахунок 0-0 у Мілані додав більше запитань ніж відповідей. Тому один "випадковий" гол зі сторони "Мілана" міг би кардинально змінити ситуацію. З огляду на це, а також на високий клас команд, більш "твіттеріанців" присвятили свої повідомлення саме цьому матчу.

Проте, знайшлися і ті, хто не побоявся виступити у ролі "нострадамуса". Наприклад, Джоні Хейтінга, гравець "Евертона", вирішив віддати перевагу каталонцям з рахунком 2-1. Його одноклубник, Філ Невіл, також ставив на "Барсу", додаючи, що не бачить нічого іншого, крім перемоги каталонців.

Найбільшу дискусію в твіттер-середовищі викликав спірний момент із призначенням другого пенальті у ворота "Мілана". Всі, хто дивився вчорашній матч "Барселона" - "Мілан", мабуть, теж чимало часу присвятили обговоренню цього випадку.

 

Рууд Гулліт не стримував свого розчарування призначенням пенальті: "Дуже розчарований, проте Барселона грала добре. Пенальті стало переломною точкою". "Як гравець, я хотів би призначення пенальті за затримку зі сторони Нести", - знову написав голландець. "Справа в тому, що один рефері дає за таке пенальті, а багато інших ні". "Це був голландський рефері. Цікаво буде завтра читати італійську пресу", - додав екс-гравець Мілану. Далі він заглянув у майбутнє, оцінюючи "Челсі" у потенційному матчі з каталонцями: "Завтра "Челсі". Хотів би побачити їх проти "Барселони". Думаєте у них є шанси?".

Також здивування момент з другим пенальті викликав у представника Англійської Прем’єр-Ліги Тіма Кехілла: "Що це за гра. Чи це було б пенальті в Серії А? Ні в якому разі. Якщо Мілан отримає кутовий у другому таймі, то буде призначено більше пенальті. Не можу дочекатися другої половини матчу". Його товариш по команді, Філ Невіл, вирішив пожартувати з попереднього висловлювання австралійця: "Якщо Мілан отримає кутовий у другому таймі, то буде призначено більше пенальті? Ти зараз Говард Вебб?"

 

Відомий завсідник твіттеру Ріо Фердінанд висловився з приводу спірного пенальті доволі лаконічно: "Рефері слідував правилам: затримка за футболку = фол. Мессі = холоднокровність". Стосовно самої гри, то манкуніанець зазначив, що "Мілан грає в зовсім іншу гру, що я очікував .. дуже відкритий широкий фланговий стиль .. не "італійська оборона".

Після матчу, футболісти "Барси", пишучи в твіттер, не стримували своїх емоцій і дякували фанатам.

Тьяго Алькантара: "Щасливий, що прийняв участь у перемозі Барси над "Міланом"! 5-й підряд півфінал для "Барселони"! Рік за роком ця команда показує свій рівень".

Віктор Вальдес: "Півфінал чемпіонів вп'яте! Насолоджуйтесь!".

 

Сеск Фабрегас: Я звичайно не пишу до або після гри. Але хочу передусім привітати команду, а, по-друге, подякувати за ваші оплески під час моєї заміни. Я ніколи не забуду. Спокійної ночі!

Андреас Іньєста: "Інший півфінал! Завдяки вашій підтримці!"

Дані Алвеш: "Гордий бути частиною цієї грандіозної сім'ї, що називається Барса!"

Що стосується футболістів команд, які програли свої чвертьфінальні поєдинки, то з них лише Кевін-Прінс Боатенг із "Мілану" подякував своїм фанатам за підтримку. Те саме зробив Брандао, за що фани віддячили їм взаємністю.

"Канонір" Йоссі Бенаюн вирішив не обговорювати нічого дискусійного, а лише висловив своє захоплення грою "Барселони": "Яка чудова команда "Барса". Як вони легко і просто передають м’яч".

А дехто з футболістів взагалі вирішив не присвячувати свої твіти вчорашнім поєдинкам Ліги чемпіонів. Практично жоден з футболістів мадридського "Реалу" з даного приводу не висловлювався.

 

Футболіст "Челсі" Хуан Мата вирішив порадувати своїх фанів і розіграв два квитки на матч "Челсі" - "Бенфіка". Для цього фолловерам Мати необхідно було дати відповідь на його питання: "Де на цій фотографії знаходжуся я?". Все таки щасливчик знайшовся і він отримав квитки на матч.

Ну, що ж, шановні читачі, а ми чекаємо на сьогоднішні матчі Ліги чемпіонів, які, сподіваємося, будуть такими ж цікавими як і твіти Ріо Фердінанда. До зустрічі на champion.com.ua!

Коментарі ()