Головне

Базилевичу не подобаються Чигринський та Хачеріді

04.04.2012 09:31 464 0

Є серйозні сумніви у необхідності в "основі" збірної України на Євро-2012 захисників Дмитра Чигринського та Євгена Хачеріді.

Про це заявив у експертизі для "Спорт-Экспресса в Украине" відомий тренер Олег Базилевич.

"Після довгої перерви повернувся в основу "Шахтаря" Дмитро Чигринський. Але, якщо чесно, мені не дуже подобається цей центральний захисник, якого вважаю трохи повільним", - зізнався він.

"А те, що він частий гість в лазареті, мене турбує в значно меншій мірі - подібне трапляється майже з кожним футболістом. Травма - не закономірність, а випадковість. Упевнений, що якщо не трапиться нічого екстраординарного, Чигринський до літа встигне набрати форму. Але чи варто на нього розраховувати - вирішувати тільки Блохіну", - вважає тренер "Динамо"-1975.

"Не хотілося б критично говорити про захисника "Динамо" Євгенії Хачеріді, але ситуація змушує. З самого початку за ним помічено неблагонадійні дії. Вже стільки раз його попереджали і клубні тренери, і наставники національної команди. Він дуже нестійкий психічно, а це ставить під сумнів його кар'єру в збірній взагалі", - зазначив Базилевич.

Коментарі ()