Головне

Аллегрі: Суперникам рівня "Барселони" не можна дарувати пенальті

04.04.2012 08:51 189 0

"Мілану" не пощастило з суддівством та власними помилками у другому чвертьфіналі Ліги Чемпіонів з "Барселоною".

Про це після гри заявив головний тренер "Мілана" Массіміліано Аллегрі, пише сайт УЄФА.

"Ми дуже розчаровані, оскільки другий пенальті в наші ворота був призначений перед самою перервою. На тому відрізку "Барселона" не створювала гостроти біля наших воріт. Дуже прикро, оскільки і перший 11-метровий ми господарям подарували. Цього не можна робити в матчах із суперниками рівня "Барси", - наголосив він.

"Зрівнявши рахунок, ми по-справжньому повірили в те, що вийдемо у півфінал. "Барселона" опинилася під тиском і не показувала свого фірмового футболу. Вони заграли у свою гру лише після третього забитого м'яча. Господарям тоді пощастило - рикошет перетворив удар Мессі в гольову передачу на Іньєсту", - вважає він.

"Щоб виграти тут, потрібно провести бездоганний матч. А ми, на жаль, зробили кілька помилок і в обороні, і в атаці. Особливо в нападі - нам дуже не вистачало останнього пасу, коли у нас був вільний простір. У двох матчах ми створили достатньо гольових моментів, але весь час нас підводили хибні останні передачі", - скаржиться Аллегрі.

За його словами, не опустити руки після третього пропущеного м'яча було неймовірно складно, у перерві було дуже прикро, що пропустили в самому кінці першого тайму, а коли вийшли на другий, отримали ще один гол у ключовий відрізок матчу.

Коментарі ()