Головне

Ліга Чемпіонів. "Реал" - АПОЕЛ 5:2. Кіпріоти повертаються з Мадриду "на щиті". ВІДЕО

04.04.2012 20:32 560 0
Ліга Чемпіонів. "Реал" - АПОЕЛ 5:2. Кіпріоти повертаються з Мадриду "на щиті". ВІДЕО

Перший матч в Нікосії розтавив усі крпапки над "і" в парі "Реала" і АПОЕЛа. Три пропущені м'ячі майже на нуль зводили шанси кіпріотів на продовження боротьби за вихід у півфінал, а тому виїзд на "Сантьяго Бернабеу" для команди Івана Йовановіча був скоріше екскурсійним туром на домашню арену одного із нагрізніших європейських грандів.

Тому "Реал", як і годиться беззаперечному фавориту, з перших хвилин гри захопив ініціативу на футбольном полі. Гості навіть не могли перйти на протилежну половину поля, а якщо і переходили, то чи від страху, чи від хвилювання, просто віддавали м'яч супернику. По такій грі поставало лише питання, скільки сьогодні заб'є "Реал".

Перший гол забив Роналду після подачі з флангу, через десять хвилин Кака класним обвідним ударом поклав "плямистого" у дальню дев'ятку. І, здавалося все - справу зроблено. Бо в першому таймі згідно зі статистокою кіпріоти спромоглися завдати лише одного удару по воротах Касільяса, та й то зі штрафного, і, скоріше за все, це був навіть не удар а навісна передача. По такій грі лише оптимісти могли вірити в те, що АПОЕЛ більше не пропустить.

А кіпріоти, навпаки, забили. "Реал" настільки розслабився, що в обороні залишався лише один Рамос. Цим і скористався Мандука, який після пасу з глибини вискочив на побачення з капітаном "вершкових" і скоротив відставання. Відразу після цього м'яча автор даного огляду подумав про те, що зараз "Реал" швиденько піде вперед і заб'є третього.

І вгадав, адже після серії атак мадридці заробили штрафний удар, який Кріштіано Роналду мов рукою поклав у дальню дев'ятку воріт суперника. Через чотири хвилини рахунок збільшив Кальєхон, прибравши захисника і пробивши у той же дальній кут. Отут уже здавалося що вже точно все, але АПОЕЛ, знову здивував, заробивши одинадцятиметровий і реалізувавши його.

І нехай через дві хвилини Ді Марія "відгрузив" у ворота Пардо п'ятого - кіпріоти, повернення яких з Іспанії "зі щитом" ще після першого матчу було неможливим, повертаються "на щиті", але достойно. Два забиті м'ячі у ворота "Реала" для команди рівня АПОЕЛа - подвиг. Тому, скоріше за все, ніхто не буде засуджувати їх за підсумкову поразку 8:2.

Коментарі ()