Головне

Дячук-Ставицький: Команда не може повірити в свої сили

31.03.2012 21:28 406 0

Причини невдач "Карпат", котрі сьогодні програли "Оболоні" та опустилися в зону вильоту, перш за все лежать в психологічній площині.

Таку думку висловив виконуючий обов'язки головного тренера "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький, котрий в інтерв'ю телеканалу "Футбол" прокоментував поразку своєї команди в матчі проти "Оболоні".

"Випустили на поле тих футболістів, які були краще готові до гри. Те, що ми пропустили після двох стандартів - це вина наших захисників, які зіграли погано. Пізніше нам довелося атакувати, "Оболонь" низько сіла, тому забити нам не вдалося", - почав він.

"Касьян дуже погано зіграв проти "Олександрії", тому ми вирішили випустити в атаці Михальова. Він непогано виглядав на полі. У Даушвілі була травма пальця, він не міг тренуватися, тому ми випустили Озарківа, який, до речі, зіграв непогано. Лінія оборони у нас сьогодні була такою ж, як і в матчі проти "Олександрії". Ощипко - травмований, Авелар - зіграв всього 45 хвилин за дубль". - прокоментував він кадрові рішення.

"Тому захисна лінія нашої команди сьогодні виглядала так, як ви бачили. У перших чотирьох весняних турах команда зіграла погано - пропустила 12 голів. Команда не може повірити в свої сили, тому так вийшло", - підкреслив тренер.

Дячук-Ставицький сказав, що випустив Худоб'яка, бо його треба готувати на майбутні ігри чемпіонату, адже до цього він зіграв один тайм за дубль,а зараз вже готовий грати в основі.

"Потрібно працювати, потрібно повертати футболістам віру. Ми прийшли тільки недавно, хочемо розібратися в футболістах, прищепити їм віру в себе. Будемо старатися, працювати, далі боротися до останнього матчу", - запевнив він.

"Команду важко зробити за один тиждень або десять днів. Будемо намагатися найближчим часом зробити нормальний колектив, який би виходив на поле, забивав і перемагав. Гравці зараз в такому психологічному стані, що вони пригнічені, не вірять в свої сили. Тому така от ситуація. Ви бачите, що в захисті, коли нам забивали голи, захисники були поруч з нападниками, але не зуміли вибити м'яч. Я думаю це результат поганого психологічного стану", - цитує його ua-football.com.

Коментарі ()