Головне

Суркіс: Три очки з "Чорноморцем" такі ж, як з "Шахтарем"

31.03.2012 20:17 932 0

На шляху до звання чемпіонів України з футболу київське "Динамо" не має права ставитися зверхньо до будь-кого з суперників.

Про це напередодні матчу 25-го туру проти "Чорноморця" заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Ви побачите, що всі наші футболісти, які знаходяться під загрозою дискваліфікації, післязавтра вийдуть на поле, і будуть грати. Вважаю, три очки з "Чорноморцем" такі ж, як з "Шахтарем". Якби за перемогу над гірниками давали відразу шість очок, тоді був би сенс притримати цих футболістів". - сказав він.

"Так, в Донецьку нас чекає принциповий матч, "українське класико", але ми не будемо берегти футболістів, це підтвердив і Юрій Павлович. Словом, ми живемо від гри до гри. У нас, на щастя, і зараз всі здорові. І Шевченко, і Дуду, і Михалик працюють в повному обсязі". - повідомив він.

За словами Суркіса, тепер треба визначити, хто з них знаходиться в кращій формі і може продемонструвати найкращі якості, щоб порадувати уболівальників своєю грою.

"Ну а головне, звичайно, результат. Мої менеджери повідомили, що буде тисяч 45, я розраховую на 50-55. На сьогоднішній ранок було продано близько 37 тисяч квитків. Враховуючи, що в день матчу продається від 8 до 10 000. Плюс, є ще сьогодні і завтра", - нагадав він.

"Величезне спасибі вболівальникам, які вже купили квитки і від мене велике прохання прийти на стадіон і підтримати команду. Якщо збереться повний стадіон, як у матчі з "Дніпром", перемога стовідсотково буде за нами", - пообіцяв Ігор Михайлович.

Коментарі ()