Головне

Матчі "Динамо-2" показуватиме "Футбол"

31.03.2012 17:10 568 0

30 березня підписано договір про приєднання ФК "Динамо" Київ до єдиного пакету комерційних та аудіовізуальних прав першої ліги.

Про деталі угоди, що означає початок показу ігор "Динамо-2" на каналі "Футбол", повідомляє офіційний сайт ПФЛ.

На позачерговому розширеному засіданні Центральної Ради ПФЛ 20 березня 2012 року головний тренер команди "Динамо-2" Андрій Гусін повідомив, що свої домашні матчі "молодші динамівці" проводитимуть на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

Враховуючи це, маркетинговим партнером ПФЛ ТОВ "Ліга Футбол" було активізовано переговори про приєднання ФК "Динамо" Київ до єдиного пакету комерційних та аудіовізуальних прав першої ліги, які завершилися 30 березня підписанням відповідного договору.

Таким чином, 100% клубів першої ліги увійшли до об’єднаного пулу, що дає змогу продовжити розвиток чемпіонату України серед команд клубів першої ліги як привабливого комерційного продукту.

Як результат, офіційний мовник ПФЛ транслюватиме щонайменше два домашні матчі "Динамо-2" - з "Буковиною" (28-й тур, орієнтовна дата проведення - 27 квітня, орієнтовний час початку - 19:15) та "Севастополем" (30-й тур, орієнтовна дата проведення - 08 травня, орієнтовний час початку - 17:00).

Адміністрація ПФЛ висловила вдячність керівництву "Динамо" за конструктивну позицію на переговорах щодо входження до об’єднаного пулу першої ліги.

Коментарі ()