Головне

Рамос: Очки на вагу золота

31.03.2012 17:02 457 0

Перемога над "Таврією" на виїзді допоможе "Дніпру" виконати завдання-мінімум на сезон - кваліфікуватися до єврокубків.

Не приховував радощів від виграшу після матчу головний тренер команди Хуанде Рамос, пише клубний сайт.

"Ми добилися дуже важливої ​​перемоги проти суперника, який знаходився поруч у турнірній таблиці. Так що можна сказати, що сьогоднішні три очки були на вагу золота", - почав він.

"Команда з самого початку була налаштована, щоб працювати жорстко, щоб заробити очки. Вийшли ми вперед, контролювали хід матчу. Мали забивати вдруге набагато раніше, але сталося, як сталося. У підсумку, вважаю, результат точно відображає хід матчу і абсолютно справедливий", - наголосив він.

За словами іспанця, "Таврія" - хороший суперник, який провів хороший матч, але "Дніпро" був сьогодні сильніше і заслужив три очки.

"Коноплянка зловживає індивідуальною грою? Коноплянка - гравець, дуже добре оснащений технічно. Можливо, ви маєте рацію: у деяких моментах він тягне ковдру на себе, тоді як потрібно завершувати епізоди раніше. Разом з тим цей гравець дуже сильно допомагає команді", - вважає він.

"Як у будь-який інший день, сьогодні було важливо виграти. Ми налаштовуємося на перемогу в кожній грі. Зрозуміло, що на фінішній прямій чемпіонату перемоги стають ще важливіше", - резюмував Рамос.

Коментарі ()