Головне

Прем'єр-ліга. "Оболонь" - "Карпати" 2:0. Шлях на Першу лігу відкритий...

31.03.2012 18:10 945 0
Прем'єр-ліга. "Оболонь" - "Карпати" 2:0. Шлях на Першу лігу відкритий...

Львівські "Карпати" нині не грають футбол, вони переважно програють. У матчі аутсайдерів з "Оболонню" "Карпати" безхарактерно програли з рахунком 0:2 і близькі до того, щоб наступний сезон грати дербі з ФК "Львів" на "Арені-Львів", але вже у Першій лізі, якщо останні там затримаються за підсмуками сезону.

Матч з "Карпатами" "Оболонь" виграла в одні ворота. У "пивоварів" була воля до перемоги, вони були тактично краще підготовані і просто виглядали зіграніше. "Карпати" ж виглядали командою, яка неначе вперше зібралася.

Нині біля керма львівського клубу поставив хоча б Моурінью, а результат буде таким же. У діагнозі "Карпат" варто шукати причину болячки десь серед керівників команди. Не може команда, яка ще півроку тому грала до останнього, виглядати безхарактерно і жалюгідно. Кажуть, що серед нових власників клубу значиться Ігор Коломойський. Можливо, у вищій лізі чотирьох команд для спонсора "Дніпра" і забагато, тому й вирішили пожертвувати "Карпатами"?  Шкода лише уболівальників зі Львова.

"Оболонь" у цій грі зіграла гідно і в найкращих традиціях утопаючого, який рятувати має себе сам. Господарі двічі забили після стандартів та після жахливої гри в захисті львів`ян. На шостій хвилині після подачі кутового ворота Тлумака пробив Гурський. Другий гол був забитий на 29 хвилині. І знову стандарт, навіс у штрфану і вже Мандзюк з кількох метрів забиває другий гол.

Будь гравці "Оболоні" більш майстерніші, рахунок у грі міг бути ще й розгромним. А що ж "Карпати"? За весь перший тайм був лише один небезпечний удар, але навіть не в площину воріт.

Другий тайм нічого не змінив у грі. "Оболонь" навіть при рахунку 2:0 вела гру, а "Карпати" нагадували збір-солянку футболістів, які вперше побачили один одного. Ближче до 70 хвилин суддя видалив "пивовара" Корнєва за грубу гру, але і це не допомогло нинішнім "Карпатам" забити хоча б гол. Моментів біля воріт Махновського майже не було і атаки гостей здебільшого закінчувалися поблизу штрафної киян.

Так цю гру "Карпати" і дограли, не зумівши пробити Махновського і опустившись на 15 місце в турнірній таблиці, з якого занурення в Прем`єр-лігу може вийти швидким і тривалим.

Коментарі ()