Головне

Шаран: Димінський викликав мене до себе і сказав: "Ви звільнені. До побачення"

30.03.2012 10:40 477 0

Екс-наставник "Карпат" Володимир Шаран вважає, що сам винен у тому, що був звільнений зі своєї посади власником клубу Петром Димінським. 

"Моє звільнення читалося. Перед матчем з "Олександрією" я розумів, що при щонайменшій помилці полетять голови. Так воно і вийшло.
Як проходила остання розмова з Петром Димінським? Після матчу він викликав мене до себе і сказав: "Ви звільнені. До побачення". От і все. Після ухваленого мені вироку до мене підходили багато хлопців. Вибачалися... Чесно кажучи, я такого не чекав.

Звичайно, до гри з "Олександрією" ніяких попереджень на цю тему з боку президента клубу не було, але ще до підписання контракту переді мною було поставлено певне завдання, і після минулого туру стало зрозуміло, що воно нездійснене. 

Треба було набрати певну кількість очок у чемпіонаті. Перед підписанням контракту президент у мене запитав: "Ти зможеш це зробити"? Я відповів: "Легко". І не зміг. У нас з Димінскьим був нормальний робочий контакт. Ніяких претензій немає. Я сам у всьому винен", - цитує Шарана dynamo.kiev.ua з посиланням на "Команду".

Коментарі ()