Головне

Щербаков: "Спортинг" вийде в півфінал Ліги Європи

28.03.2012 23:15 348 0

Харківський "Металіст" є зручним суперником для португальського "Спортинга", адже "Металіст" не має змоги через ліміт на легіонерів награвати оптимальний склад в чемпіонаті.

Про це заявив ккс-гравець збірних СРСР та України, донецького "Шахтаря" і лісабонського "Спортинга" Сергій Щербаков, котрий дав прогноз ресурсу Maisfutebol на поєдинки Ліги Європи.

"До "Спортинга" жереб виявився прихильним, визначивши в суперники "Металіст". Команда легко обійде українців, можливо, здобуде перемогу в обох матчах. В успіху в Португалії я ні краплі не сумніваюся. "Спортинг" не повинен стрибати вище своєї голови, у португальців і так є все, щоб виграти", - переконаний він.

"Думаю, в четвер "Металіст" гратиме з дев'ятьма чи десятьма іноземцями в "основі". Дев'ятьма чи десятьма! На жаль, український футбол на сьогоднішній день не показує свою країну", - скаржиться екс-"зірка" португальців.

"Зазначу, що рівень команди далекий від рівня "Шахтаря" і "Динамо", вона не має таку міць. У чемпіонаті "Металіст" йде всього лише третім. Але, зазначу, він більш небезпечний у Лізі Європи, тому як на євроарені харків'яни можуть використовувати всіх легіонерів, що заборонено у внутрішній першості через ліміт. "Спортинг" просунеться далі в Лізі Європи. Вийде в півфінал, а далі - все може статися", - додав Щербаков.

Він зазначив, що бачив тільки матчі "Металіста" у Лізі Європи, адже клубів в його житті, крім "Шахтаря" і "Спортинга", не існує , пише ua-football.com.

Щербаков, котрий вважався одним з найбільш обдарованих хавбеків Європи початку 90-х, вимушено закінчив кар'єру футболіста після того, як потрапив у важку автомобільну аварію у 1993 році, в результаті якої отримав травму хребта і параліч обох ніг.
 

Коментарі ()