Головне

В Ахметова кажуть, що столичні ЗМІ не люблять "Шахтар"

28.03.2012 20:06 803 0

Провідні спортивні видання країни знаходяться у Києві, а отже за визначенням вболівають проти "Шахтаря" та за "Динамо".

На це натякнув спортивний директор клубу Сергій Палкін, пише сайт "гірників".

"Чим ближче ми будемо знаходитися до закінчення чемпіонату, тим сильніше буде тиск з боку, так би мовити, недоброзичливців. Так склалося, що видання "Спорт-експрес", "Футбол" і так далі підтримують "Динамо" (Київ)", - сказав він.

"Наприклад, в "Спорт-експресі" на першій сторінці завжди кияни, в той час як інформація про "Шахтар" розміщується на четвертій чи п'ятій. Журнал "Футбол" - це взагалі продинамівське видання, яке фактично налаштоване проти нас", - вважає Палкін.

"Природно, велика концентрація ЗМІ знаходиться в Києві, а там, як ви розумієте, є вплив певних кіл. Вони звикли боротися не тільки на футбольному полі, а й на медійному просторі", - додав він.

На думку Палкіна, клуб робить, що може, його представники беруть участь в телевізійних програмах.

"Попов - прекрасний фахівець, він приходить на чужу програму, яку можна змоделювати таким чином, що в нього навіть не буде можливості щось сказати. Складно в щось грати на чужому полі, а говорити про те, що він недостатньо агресивно висловлювався... ФК "Шахтар" - це солідна організація, чого ж ми будемо ганьбитися?", - зазначив він.

Також він прокоментував ситуацію з показом ігор команди на загальнодоступному каналі.

"ТРК "Україна" - це компанія, яка бореться за рейтинги трансляцій. На жаль, часом матчі "Шахтаря" з деякими командами великої аудиторії нецікаво дивитися. Каналу вигідніше увімкнути якусь мильну оперу, де мільйонна рекламна аудиторія, гроші тощо. Ми не можемо їм диктувати умови - що ставити на канал, а що не ставити", - заявив Палкін.

"Є ТК "Футбол", який займається футбольними темами. Єдине, може бути, вони домовилися не з усіма кабельними операторами. Це не наш бізнес і рід діяльності, тому я не володію повною інформацією. При цьому ми намагаємося донести цю проблему до них, але, на жаль, часом "віз донині там", - додав представник "Шахтаря".

Коментарі ()