Головне

Збірна України (U-19) переграла естонців

28.03.2012 19:17 387 0

Готуючись до старту відбірного еліт-раунду ЧЄ-2012 (U-19), юнацька збірна України (футболісти 1993 року народження) провела товариський поєдинок проти естонської команди, яка виступатиме у фінальному турнірі в ранзі господарів.

Як пише офіційний сайт ФФУ, спаринг відбувся в критому манежі тренувальної бази київського "Динамо" в Кончі-Заспі й завершився перемогою підопічних Олега Кузнецова з рахунком 2:1.
  
Основні події розгорнулися в першій половині другого тайму, коли протягом восьми хвилин команди забили всі три голи в зустрічі. Першими (на 55-й хвилині) цифри на табло змінили українці, але невдовзі гості встановили рівновагу (60). Утім, останнє слово залишилося за синьо-жовтими (65), котрі змогли зберегти переможний результат до фінального свистка.
  
Безпосередня підготовка команди Кузнецова до еліт-раунду почнеться в середині травня, й до того вона встигне провести ще один домашній спаринг − із норвежцями. На заключному етапі кваліфікації українська команда змагатиметься в 4-му квартеті, де сперечатиметься за путівку до фінальної стадії з ізраїльтянами (26 травня), ірландцями (28-го) та господарями-португальцями (31-го). Вирішальні баталії Естонія прийматиме з 3 по 15 липня.

Коментарі ()