Головне

До гри з "Чорноморцем" "Динамо" підійде без травмованих

28.03.2012 18:15 327 0

Київське "Динамо" у домашній грі з "Чорноморцем" може розраховувати на майже оптимальний склад.

Детальніше, ніж команда планує займатися в найближчі дні, розповів тренер Борис Ігнатьєв:

"У середу в планах команди два тренування. Перше стартує в тренажерному залі і продовжиться на футбольному полі, яке, мушу зазначити, незважаючи на всі природні катаклізми, що відбулися за останні два дні, знаходиться у відмінному стані. Увечері команда проведе ще одне заняття", - почав він.

"Завтра вдень гравці збираються на обід, потім - відпочинок, теоретичне заняття, і ввечері передбачена робота на одному з полів нашої бази. У п'ятницю відкрите для преси тренування на НСК "Олімпійський", в суботу передматчеве заняття. В цілому, в подібному циклі команда відпрацювала весь березень", - нагадав він.

"На щастя, зараз у нас травмованих немає. Всі здорові, займаються в загальній групі і знаходяться в повній бойовій готовності. За винятком Влада Калитвинцева, який відправився в розташування юнацької збірної Україні. Що стосується Дуду, Михалика, Кравця і Шевченка, які раніше хворіли, всі вони працюють і в повному обсязі виконують вимоги тренерів. Участь в матчі Шевченка буде залежати від його стану", - додав Ігнатьєв.

За його словами, уже ведеться робота щодо вивчення "Чорноморця", у киянс є достатньо інформації для розгляду та аналізу.

Коментарі ()