Головне

Бартуловіч: "Можна сказати, що у команди настала криза"

25.03.2012 22:41 414 0

У криворізькому "Кривбасі" назріває криза.

Про це після поразки від "Таврії" заявив хавбек криворіжців Младен Бартулович.

"Таврія" скористалася усіма нашими помилками. Ми ж, на жаль, свої моменти не забили. Вважаю, нас переслідує якийсь нефарт. Всі віддалися по максимуму. У другому таймі ми грали непогано. Дуже хотіли забити, виграти зустріч, але не вийшло. Пішли ва-банк, і пропустили контратаки суперника", - сказав він.

"У першій половині на полі йшла рівна гра. У "Таврії" один момент - і відразу гол. Звичайно, багато чого у нас не виходило. Причому не тільки сьогодні. Це дуже прикро. Хотіли реабілітуватися в очах уболівальників, а вийшло ще гірше ... Можна сказати, що у команди настала криза", - зазначив Бартуловіч.

Також гравець прокоментував роботу головного арбітра матчу.

"Суддівство було просто жахливим. Всі проти нас. Не розумію, як так можна судити: багато жовтих карток нам "надавали" ... Видалення Лобжанідзе взагалі несправедливе", - сказав він.
 
"Розумію, що після бійки кулаками не махають. З іншого боку дуже прикро, що в Україні таке суддівство. Розумію, що "Таврія" ставить перед собою завдання виходу в єврокубки, але перемагати з таким арбітражем...", - цитує Бартуловіча sport-express.ua.

Коментарі ()