Головне

Рамос: Ми змушені були діяти більш прямолінійно

24.03.2012 21:13 580 0

"Дніпру" була дуже потрібна перемога у грі із "Зорею", тому команда вирішила не вдаватися до осоливих хитрощів, тим більше, що стан поля не дозволяв показувати "Бразилію".

Таку промову зробив після матчу Хуанде Рамос, головний тренер "Дніпра", пише сайт клубу.

"Сьогодні нам потрібно було перемогти, адже якийсь час команді не вдавалося це зробити. Так що це самий позитивний момент. Не відразу ми пристосувалися до поля, не відразу увійшли в матч. Поле не дозволяло грати плавно, безперервно, до чого ми прагнемо". - поскаржився він.

"Тому ми змушені були діяти більш прямолінійно, направляти передачі вперед, щоб при можливих перепасовками не виникло жодного ризику. Команда спробувала зробити це якомога краще і, вважаю, добилася цілком заслуженої перемоги", - зазначив іспанець.

Щодо помилки Стрініча, яка призвела до голу "Зорі" Рамов сказав, що у футболі таке трапляється: ти або помиляєшся, або робиш все правильно і хорвату просто не пощастило в кінці матчу, в той час як протягом решти часу у нього були позитивні моменти.

"Чому Матеуса та Олійника не було з перших хвилин? Тоді б мені довелося зняти інших гравців, а можуть адже грати 11 футболістів. Ви б кого залишили в запасі? Якщо б вийшли вони, ви б запитали, чому не грають інші", - вважає тренер.

"Зозуля? Не повинен грати? Ситуацію повинен аналізувати тренер, який більше часу проводить із футболістами", - наголосив він.

Коментарі ()