Головне

Ротань: Налаштовувалися тільки на перемогу

24.03.2012 20:37 319 0

"Дніпро" нарешті переміг і скинув з себе тягар відповідальності за невдалу серію, однак за грою проти "Зорі" на колектив чекають ще більш складні та відповідальні поєдинки.

Таким чином прокоментував перемогу капітан дніпрян Руслан Ротань, котрий дав післяматчеве інтерв'ю каналу "2+2".

"Сьогодні налаштовувалися тільки на перемогу. Психологічний стан нашої команди був не найкращим, адже ми три гри не вигравали. Добре, що сьогодні ми досягли перемоги - це головне", - вважає він.

"Звичайно, спортивний принцип тут теж присутній. Але ми дивилися на себе, адже нам потрібно вирішувати свої завдання, і хотіли перемогти", - відповів він на питання щодо реванша за поразку у першому колі.

За його словами, коли "Зоря" скоротила розрив у рахунку довелося попереживати, тому що спливали останні хвилини матчу і пішов навал гостей, що мають високих на зріст гравців.

"Гра вийшла бойова, добре, що ми на контратаці використали свій шанс і довели поєдинок до логічного завершення", - радіє Ротань.

"Що з Лаштувкою? При введенні м'яча він відчув біль у коліні. Його детально оглянуть лікарі. Думаю, завтра вони все скажуть", - сподівається капітан.

"Психологічний вплив? Будемо сподіватися. У нас попереду всі важливі гри. Дуже відповідальний матч буде проти "Таврії", а далі - "Металіст". Всі ігри зараз на вагу золота. У кожній грі, з ким би ми не грали, потрібно прагнути до більшого", - закінчив Ротань.

Коментарі ()