Головне

Маркевич вважає, що "Металіста" на полі не було та скаржиться на ліміт

24.03.2012 18:12 438 0

Психологічна втома, думки про майбутню гру Ліги Європи, брак емоцій та ліміт на легіонерів - ось причини поразки "Металіста" від київського "Арсенала".

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив Мирон Маркевич, повідомляє сайт харківського клубу.

"Треба швидше забути цей матч. Накопичилася втома у нас. За рахунку 0:2 команда заворушилася, забила два м'ячі ... У нас просто не було захисників, і це багато чого вирішило. "Арсенал" зіграв як він може грати - знайшли свої моменти ... Ще раз повторюся, сьогодні у нас команди не було", - визнав він.

"Думки про майбутній матч зі "Спортінгом"? Так, вочевидь, підсвідомо гравці думали про нього. Повторюся, у нас був дуже насичений графік, багато емоцій було: в Греції, потім з "Карпатами" непроста гра. Це дало про себе знати. Але, однпаково, треба виходити і грати за рахунок класу. Але сьогодні і класу, за винятком 10-15 хвилин, я не побачив", - наголосив тренер.

"Помилки у захисті? Розумієте, існує ліміт, і тренер не завжди може виставити той склад, який хоче. Я сиджу і рахую українців. У Португалії ми будемо грати інакше. Це однозначно. Ви ж бачили, які сьогодні провали були. Кожен грав сам для себе, намагаючись щось показати. Не було єдиної гри. А "Арсенал" як грав, так і грає. Просто ми не грали сьогодні. Чи моя вина в цьому - напевно так. Тренер завжди програє", - резюмував він.

Коментарі ()