Головне

Прем'єр-ліга. "Гоп-стоп" для "Металіста" в Києві

24.03.2012 17:57 883 0
Прем'єр-ліга. "Гоп-стоп" для "Металіста" в Києві

Київський "Арсенал" не залишив шансів "Металісту" у матчі 24 туру Прем`єр-ліги у Києві. Підопічні Леоніда Кучука виграли з рахунком 4:2. Схоже, ця поразка для "Металіста" означає втрату усіх надій на боротьбу за зону Ліги чемпіонів вже цього сезону.

Відставання сім очок від другого місця, а в разі перемоги "Динамо" над "Іллічівцем", десять очок мінуса від першої позиції, це занадто багато, як для чемпіонату України.

Початок матчу для гостей пройшов без негативних сюрпризів. Команда вела рівну гру, мометами навіть перегравала господарів. Тим не менш, обидві команди ризикували. Кияни намагалися грати більше флангами, розуміючи, що середина поля буде за більш технічними гравцями "Металіста".

Усе було спокійно до 34 хвилини. Після одного з навісів у штрафну, Ковпак виграв верхову боротьбу у захисників "Металіста", і відправив м`яч у кут воріт Дишленковича. Швидко відповісти на гол "Арсеналу" гості не зуміли, а ось кияни були більш активними в нападі.

Початок другого тайму був за "Арсеналом". Команда Кучука була більш мобілізована в захисті і менше помилялася. На 48-й хвилині простріл у штрафну Польового і Ковпак випереджає Папа Гуйє, і проштовхує м`яч у ворота Дишленковича.

Після 2:0 "Арсенал" вивів свою гру, а простріли та навіси гостей у штрафну Погорілого були малоефективними. Все ледве не змінилося за три хвилини. Зіграла заміна Маркевича. Бланко у штрафній легко перекинув воротаря і зменшив відрив у рахунку. Це була 73 хвилина. 

Через три хвилини суддя ставить пенальті у ворота "Арсенала", після того як м`яч влучив у руку Богданову. З 11 метрів Хав`єр пробив влучно - 2:2.

Тепер вже в атаку пішов "Металіст". Після удару Девіча м`яч влучив у поперечку воріт. До цього був момент у Бланко. 
Далі був випад і постріл дуплетом "Арсенала". На 83-й хвилині Кобахідзе скористався непорозумінням у штрафній Дишленковича і Соси, пробив у пусті ворота, а через дві хвилини поховав "Металіст" влучний удар головою Флореску.

4:2 - заслужена перемога "Арсенала". У "Металіста" ж після цієї гри має статися переоцінка їх завдань. Усі сили мають бути кинуті на Лігу Європи та на боротьбу зі "Спортингом", оскільки у чемпіонаті України вони своє завдання виконали, достроково.

Коментарі ()