Головне

Павлов: Курс на вихованців українського футболу міняти не будемо

17.03.2012 23:10 536 0

Полтавська "Ворскла" має у своєму складі чимало цікавих футболістів, до кожного з яких необхідно знайти свій підхід, тоді будуть перемоги як цього туру.

Після перемоги над "Іллічівцем" Микола Павлов на післяматчевій прес-конференції оцінив чи не кожного свого підопічного, пише сайт клубу.

"Думаю, що в другому таймі ми показали, хто на полі господар. І те, що ми забили два чудових голи завдяки Чичикову, тільки підтверджує: у всіх є шанс, але не всі його реалізовують. Олексій може зіграти і справа, і зліва, і попереду, в скрутну хвилини вийшов і допоміг команді - спасибі йому за це! Думаю, курс на вихованців українського, полтавського футболу ми міняти не будемо", - заявив Павлов.

"Заміна Кривошеєнко? Ваня за складом характеру скромний, сором'язливий хлопець. Я йому казав: "Настройся! У вас з цією командою не зрослося, тому ти повинен по-спортивному образитися і налаштуватися". Але, мабуть, він перенастроювали і трохи у нього не вийшло. Хоча особливо до нього претензій по грі в мене немає". - визнав Павлов.

"Краснопьоров, так само, як і Кривошеєнко, проти своїх колишніх команд добре не грає. Колись в Маріуполі він один цю команду обіграв, а зараз, мабуть, теж щось нахлинуло, спогади. Мені так здається ... Ми хочемо вичавити з нього максимум, але ж у нього сім попереджень ... Трохи пізніше він відпочине і буде колишнім Краснопьоровим", - сподівається тренер.

"Баранник тільки закінчив виплачувати за квартиру, тепер за контрактом отримує нормальні гроші, за дубль ось відзначився. Сьогодні хотів дати можливість екс-маріупольцям вийти на заміну - це Оберемко, Западня. Це чиста психологія. А Баранник ще награється, я думаю", - зазначив Павлов.

"Сварив Селіна? Значить, не даремно. Він же теж читає газети, Інтернет - мабуть, робить висновки. До збірної йому недалеко, не скористатися своїм шансом він просто не може. Просто в грі з "Кривбасом" йому так в'їхали в голеностоп, він закривавлений ходив, два матчі під уколами зіграв. Але сьогодні зіграв трохи краще", - оцінив гру Євгена Микола Петрович.

"Долганський? А ви незадоволені Козаковим? Справа в тому, що в мене є тренер воротарів і ми продумали так: в той раз в запасі був Долганський, тепер - Величко. У них є маленькі діти, вони живуть в Одесі й Сімферополі і кожен з них, поки грає Казаков, виїжджають на пару днів додому, заздалегідь попрацювавши тут. Післязавтра Долганський вже приїде. У їхньому віці побути з сім'єю тільки на користь. Це мені вже можна побути тут без сім'ї", - закінчив він.

Коментарі ()