Головне

Леонов: Могли зіграти і внічию, і перемогти - але помилка захисника звела все нанівець

17.03.2012 22:56 301 0

"Ворскла" продемонструвала хорошу гру у матчі з "Іллічівцем", але перемогла насамперед завдяки індивідуальним помилкам футболісті команди з Маріуполя.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив Ігор Леонов, в.о. головного тренера "Іллічівця", пише сайт "Ворскли".

"Програли матч за 15 хвилин до кінця. Помилка захисника: вибивати такі м'ячі таки потрібно, якщо ти футболіст. Якщо не вибиває, то що вже тут ... Футбол складається з помилок, ми помилилися, пропустили - тому і програли. Сказати мені більше нічого", - сумно почав він.

"Гравці збірних здали? Ну, Бутко залучається до національної ... А хлопці з молодіжки - Віценець, Чайковський - старалися. У мене просто немає слів, я думаю, що ми могли і внічию зіграти, а ці гравці ... Адже вони ще кандидати - їх можуть і не викликати. Якщо вони будуть так ставитися до гри і далі, то викликати їх перестануть", - вважає він.

"Я очікував такої гри від "Ворскли". Це хороша, бойовита команда, яка грає завжди до кінця, незважаючи на те, чи виходить у них чи ні. Мені імпонує те, що футболісти викладаються на 100 відсотків. Такі футболісти ростуть, грають далі в хороших клубах. Вони нам сьогодні це дуже добре показали. Ми могли зіграти і внічию, і перемогти - але помилка захисника звела все нанівець. Ми помилялися більше, ніж "Ворскла", тому й програли", - вважає Леонов.

Він закінчив, сказавши, що за хорошу гру очок, на жаль, не дають і з такими командами, як Полтава, приємно грати, тому й футболісти ростуть.

Коментарі ()