Головне

Григорчук: У нашому виконанні футболу не було

17.03.2012 19:13 482 0

Одеський "Чорноморець" повністю заслужив на розгромну поразку від "Шахтаря" у донецькій грі 23-го туру УПЛ.

Про це після гри заявив тренер одеситів Роман Григорчук, пише сайт "гірників".

"Я не хотів приходити. Просто регламент не хочеться порушувати. Це футбольне захід, а про футбол мені сказати нічого, тому що в нашому виконанні його сьогодні не було. Мені більше нема чого сказати. Якщо є питання - задавайте", - почав він.

"Поставити хоч одному зі своїх гравців трієчку за сьогоднішній матч? Тут питання в тому, за якою системою ставити. Якщо за 100-бальною, то, можливо, на трієчку хтось і потягне", - сумно пожартував він.

"Причина психо-емоційного характеру. Це однозначно, тому що футболісти грали явно нижче свого рівня. Мені і, напевно, їм теж дуже цікаво зрозуміти, що трапилося", - зізнався тренер.

Григорчук розповів, зо з гравцями в останні дні тільки про це і йшла розмова, яка зводилася до того, щоб вони змогли себе підготувати в психо-емоційному аспекті так, щоб зіграти на своєму рівні.

"Тобто не потрібно було стрибати вище голови, а лише показати те, що ми вміємо. А ми вміємо досить багато, але сьогодні нічого не показали. У цьому треба розібратися. Причина зрозуміла, але потрібно зрозуміти, що це було - перенапруження, перенастрой або переоцінка своїх сил", - зазначив він.

"Я був би радий, якби мені футболісти сказали: "Ми думали, що нам достатньо буде відсотків 60 від свого максимуму - і ми обіграємо" Шахтар ". Я б хотів це почути, але розумію, що це не так", - резюмував він.

Коментарі ()