Головне

Кононов: Почнемо будувати систему

17.03.2012 18:27 382 0

Для того, аби результати "Севастополя" відповідали амбіціям клубного керівництва необхідно суттєво змінити підхід до справи.

Про це заявив новий гендиректор клубу Олег Кононов, повідомляє офіційний сайт кримчан.

"Багато клубів Європи і Україна не приділяють належної уваги системі підготовки власних кадрів і для досягнення результату роблять ставку на легіонерів і вихованців інших футбольних шкіл. В нашому клубі цього не буде", - пообіцяв він.

"Пріоритетним напрямком стане підготовка гравців, як в Севастополі, так і в регіонах (Саки, Бахчисарай, Феодосія та ін), безпосередньо для першої команди ФК "Севастополь. На це буде працювати вся система клубу, що будується", - продовжив він.
 
За словами Кононова, для того щоб підготувати технічного, думаючого гравця для першої команди, необхідно, щоб і тренер був утворений. Тому підвищення рівня освіти тренерів буде приділено особливу увагу.
 
"Однак навіть висококласному дитячому тренеру складно підготувати молодого футболіста, якщо клуб не має належної матеріально-технічної бази, полів. Тому ще одним пріоритетом стане будівництво сучасної інфраструктури", - наголосив він.
 
"Я приїхав сюди не для того, щоб говорити, а для того, щоб втілити в життя задумане, побудувати систему підготовки футболістів. Ми всі повинні розуміти, що ми будемо робити. А для цього буде прописана філософія клубу, концепція його розвитку", - сказав Кононов.

Коментарі ()