Головне

Олійник: Ні в якому разі не можна сідати в оборону з "Динамо"

16.03.2012 22:20 437 0

Дніпропетровський "Дніпро" має викластися на повну з "Динамо", так само як зробив це для нічиєї з "Шахтарем", тільки тоді команда матиме шанси на позитивний результат.

Про це напередодні гри 23-го туру УПЛ заявив офіційному сайту дніпропетровського клуба хавбек команди Денис Олійник.

"Зараз ми їдемо до лідера нашого чемпіонату. Буде непростий матч, і щоб вдало зіграти в Києві, також як і в поєдинку з "Шахтарем", необхідно бути гранично сконцентрованими і організованими. Ні в якому разі не можна буде глибоко сідати в оборону, треба буде шукати свої моменти біля чужих воріт. Не виходити просто грати на нічию, а намагатися показувати свій футбол. В цьому випадку можна буде добитися позитивного результату", - переконаний він.

"Коли грав за "Металіст" ми завжди, особливо вдома, показували проти динамівців хороший футбол, але не домагалися результату. На виїзді, навпаки, грали гірше, але при цьому вивозили або нічию, або перемогу. Граєш ти за "Металіст", за "Дніпро" або за інший клуб, протистояти "Динамо" завжди непросто. Це гранд нашого чемпіонату і грати проти нього важко", - наголосив він.

"Зараз анулювали жовту картку Сергію Кравченко. Це правильне і справедливе рішення і наскільки я знаю, були застосовані санкції і до арбітра, який "душив" нас у матчі з "Ворсклою". Але зараз ми повинні думати тільки про гру, а не про суддівство. Під час матчу ми нічого не змінимо своїм невдоволенням. Після гри можна обурюватися, а по ходу поєдинку треба тільки грати. Необхідно бути готовим до будь-якого суддівства", - резюмував Олійник.

Коментарі ()