Головне

Сабо про Кубок: "Шахтарю" не буде легко, "Карпатам" нікуди дітися

15.03.2012 14:42 409 0

Чвертьфінальна стадія Кубка України пройде у напруженій рівній боротьбі, і виокремити фаворита у більшості пар дуже складно.

Про це в ефірі телеканала "Футбол" заявив відомий тренер Йожеф Сабо, котрий витягував кульки під час жереюкування.

"Всі сказали "спасибі", все пройшло чесно - я ліву руку навіть не використовував, тільки правою рукою все брав", - поділився він враженнями від самої процедури.

"Якісь стріли будуть випущені, "Шахтарю" попалася команда 1-ї ліги. Але це не говорить, що "Шахтарю" буде легко. Всі інші рівні, розподілено так, хто буде сильніший, той і виграє", - вірить він.

За словами Сабо, йому шкода "Металург", але ж він не міг поміняти кульку. Також Сабо оцінив інші пари команд.

"Волинь" - "Арсенал" - Київ грає вдома, але це кубок і у кубку свої закони, правила, це зовсім інші ігри, рівна гра", - зазначив він.

"Зоря" - "Металург" - гра поруч, недалеко живуть один від одного, "Зоря" показує цікавий футбол, проте і "Металург" на підйомі. Я хотів донецьке дербі", - зізнався він.

"Карпатам" нікуди дітися. Шаран повинен налаштувати футболістів: або пан, або пропав. Треба крокувати далі і далі, ніхто не знає, що буде в чемпіонаті", - додав Сабо.

На його думку, для тих же запорожців було все одно, що "Шахтар", що "Арсенал", що "Чорноморець", адже виграти Кубок це досягнення, щастя для футболістів.

Коментарі ()