Головне

Ліга чемпіонів. "Реал" легко пройшов ЦСКА. ВІДЕО

15.03.2012 09:19 1445 0
Ліга чемпіонів. "Реал" легко пройшов ЦСКА. ВІДЕО

Мадридський "Реал" легко і невимушено вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, за сумою двох матчів, здолавши московський ЦСКА із загальним рахунком 5:2. Після 1:1 і першій грі у Москві, у деяких відчайдушних головах російських уболівальників ще жевріла надія на диво, але марно.

Щоправда, у стартові хвилини матчу ЦСКА навіть зумів провести кілька гарних атак на ворота Касільяса. Був і момент, що б забити гол у Думбія, але не влучив по воротах. Перший гол у ворота ЦСКА гості забили з офсайду, але пасивного, відзначився Думбія.

Після забитого голу "Реал" вже грав більш спокійно і постійно мав моменти біля воріт гостей. ЦСКА рятував Чепчугов, якому довелося підправялти огріхи в захисті братів Березуцьких та Ігнашевича, які не встигали, ні за Роналду, ні за Озілом з Марсело.

У ЦСКА також були шанси в атаці, але м`яч у ворота не летів. Якщо Думбія та Муса ще якось вдавалося проходити Рамоса та Пепе біля штрафної господарів, то з прицільними ударами були проблеми. Стріляючий влучно Дзагоєв чомусь затих, і був майже не помітний на полі.

Гра у першому таймі якщо і давала якісь шанси ЦСКА, то лише теоретичні. Усе на свої місця розставила заключна 45-хвилинка. На початку другого тайму Роналду зробив рахунок 2:0, змусивши помилитися молодого воротаря ЦСКА. Потім було 3:0 від Бензема, красивий гол престижу від Тошича та завершальна крапка від Кріштіану, який зробив рахунок 4:1.

Чи могло в цьому матчі ЦСКА сподіватися на щось? Малоймовірно, при бажанні "слон" би просто роздавив "моську", ала "Реал" беріг сили і отримав необхідний результат за малої крові.

"Реал" (Мадрид, Іспанія) – ЦСКА (Росія) – 4:1 (1:0, 3:1)
 
Голи: 1:0 – Ігуаін (26), 2:0 – Роналду (55), 3:0 – Бензема (70), 3:1 – Тошич(77), 4:1 – Роналду(90).
 
Реал: Касільяс, Арбелоа, Рамос, Пепе, Марсело, Кака (Гранеро, 75), Хедіра, Алонсо, Озіл (Л. Діарра, 88), Ігуаін (Бензема, 69), Роналду.
 
ЦСКА: Чепчугов, А.Березуцький, Ігнашевич, В.Березуцький, Щенніков, Алдонін (П. Мамаєв, 46), Вернблум, Дзагоєв, Тошич (Нецид 81), Муса (Секу, 60), Думбія.
 
Попередження: Чепчугов (15), В.Березуцький (32), Муса (39), Алонсо (50), П. Мамаєв (84).

 


szólj hozzá: Real Madrid CSKA 4:1 ALL GOALS

Коментарі ()