Головне

Верпаковскіс: За мною навіть прислали літак

13.03.2012 19:33 528 0

Київське "Динамо" дуже розраховувало на латвійського форварда Маріса Верпаковскіса і випередило чимало сильних клубів у боротьбі за нього.

Про це журналу Toplu Bakı заявив сам нападник, котрий нині виступає у складі азербайджанського футбольного клубу "Баки".

"Вихід у фінальну стадію Євро-2004 був для нас фантастичним успіхом. У складі нашої збірної зібралися футболісти, з якими я довгий час грав в "Сконто", - згадує він.

"Хоча серед нас не було "зірок", у нас була відмінна команда, ведена Олександром Старковим. В той рік у Латвії все говорили про футбол. У 2003-му році мене удостоїли в країні нагороди "Людина року" за гідне представлення Латвії в Європі. Тоді ми хотіли бути обрані в члени Ради Європи. Мої успіхи були до місця", - продовжив він.

"Після чемпіонату Європи мені почали надходити безліч пропозицій. Інтерес до мене проявляли такі гранди, як "Баварія" і "Арсенал", проте офіційні пропозиції надійшли від грецького "Олімпіакоса", російських "Крил Рад" і українського "Динамо" (Київ). Так вийшло, що я обрав "Динамо". Тому що президент цього клубу, пан Суркіс, особисто зв'язався зі мною і висловив серйозність своїх намірів. За мною навіть прислали літак", - цитує Маріса azerisport.com.

Коментарі ()