Головне

"Олімпіакос" та "Металіст" розсудять румуни

13.03.2012 18:56 328 0

Головним арбітром матча-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому "Олімпіакос" прийме "Металіст", буде 31-річний румун Овідіу Алін Хатеган, з 2011 року арбітр 1 категорії УЄФА.

Про це повідомляє офіційний сайт харківського клубу.

У кар'єрі цього молодого арбітра значиться чимало матчів за участю українських команд. У 2009 році збірна України (U19) з рахунком 1-0 переграла однолітків зі Швеції (в цьому матчі було показано 5 жовтих карток), а потім зіграла внічию 1-1 з ровесниками з Чорногорії (в цьому матчі було показано 12 жовтих карток, з них 8 - українцям, а також був вилучений з поля гравець нашої збірної).

У 2011 році Овідіу проводив матчі групового турніру Ліги Європи ("Динамо" вдома зіграло 1:1 зі "Стоком", а арбітр показав командам 7 попереджень, з них 4 - українцям) і Ліги Чемпіонів ("Шахтар" в гостях з рахунком 2:0 переграв АПОЕЛ). Також в минулому році Хатеган вивів на поле футболістів "Сент-Патріка" і "Карпат" (тоді в гостях з рахунком 1:3 виграли львів'яни, а арбітр показав 5 жовтих карток).

Всього на даний момент у кар'єрі румуна 25 міжнародних матчів. В середньому в них він показував 4,92 попереджень (2.56 - гостям), а в кожному четвертому матчі він вказував на 11-метрову позначку. 4 рази за цей період він показував гравцям червону картку.

Асистентами будуть Золтан Шекелі, Октавіан Совре, 4-й арбітр - Себастьян Колтеску, додаткові асистенти: Олександру Дан Тудор, Павло Крістіан Балай (усі - Румунія). Суддівський спостерігач - Юрій Баскаков (Росія), делегат УЄФА - Тугомір Фрайман (Словенія).

Коментарі ()