Головне

Батько Федецького: Беру свої слова назад

13.03.2012 18:35 515 0

Як відомо учора "Карпати" та універсальний гравець клубу Артем Федецький досягли довгочікуваного компромісу, після чого відмовився від нещодавньої безжальної критики клубу і батько футболіста, Андрій Федецький.

"На щастя, все владналося, компроміс знайдено. Все, що не робиться – на краще. "Карпати" багато в чому допомогли Артему, він допоміг "Карпатам" і готовий допомагати знову. Тому я радий, що вдалося все вирішити й Артем до кінця відпрацює свій контракт з львівським клубом", - сказав він.

"Артем – професіонал. Він не ходив по барах, а працював і сам, і з молоддю. Але ясно, що так одразу вийти на свій рівень буде важко, адже йому бракує ігрової практики. Не виключено, що спершу йому доведеться пограти за молодіжну команду. На все треба час. Одна-дві гри - і він буде готовий", - впевнений батько.

Федецький-старший нагадав, що востаннє Артем виходив на поле у товариському матчі проти "Оболоні", це було 2 місяці тому, тому він не знає, чи зможе син грати проти "Металіста".

"Це вирішуватимуть тренери. Але я сподіваюся, що до гри з "Олександрією" він буде повністю готовим. До кінця чемпіонату залишилося 8 матчів, а ще збори головної команди країни. Я думаю, що шанси є. Все залежить від Артема, від того, як він набере форму". - сподівається він.

"Якщо Олег Блохін викличе Артема до збірної, то він стане четвертим представником Волині, разом з Шевчуком, Тимощуком та Михаликом. У нас кам’яний вік, нема штучних полів, а футболісти ростуть як гриби на асфальті. Словом, я радий, що конфлікт вичерпаний. І я вірю, що Олег Блохін дасть Артему шанс. Це його мрія", - запевнив він.

"Все, що я говорив – це були емоції. Я говорив з позиції батька, якому боляче було дивитися на те, що мій син за півроку до Євро не грає. Розумію, що мої висловлювання у певній мірі були різкими. Хочу наголосити, що не мав наміру образити ані президента "Карпат", ані сам клуб, ані уболівальників. Якщо ж я когось образив – то прошу вибачення і забираю свої слова назад", - цитує Федецького ua-football.com.

Коментарі ()