Головне

"Шахтар" зробив власним ультрас останнє "китайське попередження"

13.03.2012 13:30 517 0

Донецький "Шахтар" обурений поведінкою "ультрас" команди на матчі 22 туру чемпіонату України з "Іллічівцем".

Про це ідеться в заяві "Шахтаря" на адресу фанатських груп команди.

"10 березня 2012 року, у Маріуполі відбувся матч 22 тури української прем'єр-ліги за участю ФК "Іллічівець" і ФК "Шахтар", на якому були присутніми близько 150 уболівальників "Ультрас" ФК "Шахтар".

У ході другого тайму представники "Ультрас" неодноразово скандували образливі та нецензурні висловлювання на адресу уболівальників "Іллічівця" і жителів міста Маріуполь. Факт даного порушенні регламенту прем'єр-ліги зафіксований делегатом матчу в офіційному протоколі.

Слід зазначити, що практика скандування образливих і нецензурних висловлювань уболівальниками "Ультрас" останнім часом носить систематичний характер, а ініціатори подібної поведінки залишаються безкарними", - ідеться в заяві клубу, яка поширена на сайті forum.zaboysultra.com.

Також у заяві зазначається, що подібна поведінка ультрас буде мати відповідні санкції, якщо вона повториться у майбутньому.

"Незалежно від місця проведення матчів (удома чи на виїзді), а також виду змагань (Прем'єр-ліга/Першість молодіжних складів/Кубок України/Єврокубки) ФК "Шахтар" надалі здійснюватиме політику нульової толерантності по відношенню до будь-якого прояву агресії і неповаги з боку уболівальників ФК "Шахтар" до адміністрації, гравців, уболівальників і жителів міст команд суперників. Залишаємо за собою право застосовувати санкції до ініціаторів скандування образливих і нецензурних висловлювань".

Коментарі ()