Головне

Бойко: Будь-яка помилка могла б тлумачитися неправильно

12.03.2012 21:54 223 0

У певному сенсі заборона "Динамо" грати у матчі з "Кривбасом" орендованому криворіжцями Денису Бойку пішла на користь репутації гравця.

Це воротар дав зрозуміти представникам офіційного сайту київського клубу.

"Моя робота - грати у футбол, а не обговорювати умови оренди. До кінця сезону я - гравець "Кривбасу" і буду робити все можливе, щоб допомогти команді виступити якомога краще. У "Кривбасі" я не тільки отримую ігрову практику на високому рівні, але і можу своєю грою довести тренерам, що гідний виступати за "Динамо",- сказав він.

"Якби мене поставили в склад, я намагався б зіграти якомога краще. Але з іншого боку - допусти я помилку - знайшлися б люди, які стали б говорити про те, що це не просто помилка, а щось більше. Те ж саме можу сказати і про Кирила Петрова, що грає в "Кривбасі" на ключовій позиції в обороні. Будь-яка його помилка в грі проти "Динамо" могла б тлумачитися неправильно", - вважає кіпер.

"Що стосується "Кривбасу", то я не думаю, що відсутність двох футболістів у двох матчах чемпіонату з тридцяти може вплинути на результат команди в чемпіонаті. А те, що "Шахтар" дозволяє своїм футболістам грати проти рідної команди - внутрішня справа донеччан", - додав Бойко.

Коментарі ()