Головне

Шовковський: "Якби ми реалізували всі наші шанси, рахунок був би куди більшим"

12.03.2012 12:41 418 0

У матчі з "Кривбасом" київське "Динамо" контролювало гру і створювало більше моментів біля воріт суперника.

Про це заявив гокліпер "Динамо" Олександр Шовковський.

"Ми розуміли, що наш суперник буде надмотивований. Зважаючи на те, як важко нам доводиться зазвичай в Кривому Розі, на перше місце повинні були вийти бажання і самовіддача. І нам вдалося не програти в цьому нашому опоненту", - сказав він.

"Ми забили два швидких м'ячі, і вся гра в цілому йшла під нашу диктовку. У другому таймі було трохи складніше: "Кривбас" став більше йти вперед. Десь нам пощастило, бо моменти у господарів були. У той же час ми все-таки контролювали гру, створювали більше гостроти біля воріт противника. Якби ми реалізували всі наші шанси, рахунок був би куди більшим", - запевнив Шовквоський.

Також капітан "Динамо" прокоментував поведінку уболівальників під час гри.

"Завжди знаходяться якісь моменти, які не прикрашають наш футбол. Хотілося б, щоб люди продовжували приходити на стадіони і вболівати за свою улюблену команду, але при цьому з повагою ставилися один до одного. Дуже радий, що нам вдалося трохи остудити той запал пристрастей, який почав підніматися за нашими воротами, і довести-таки гру до логічного завершення", - цитує Шовковського dynamomania.com.

Коментарі ()