Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Таврія" 2:3. Борітеся - поборете. Це не про ці "Карпати"

11.03.2012 15:27 1100 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Таврія" 2:3. Борітеся - поборете. Це не про ці "Карпати"

"Карпати" знову програли і стали ближчими до зони вильоту. Цього разу команда Володимира Шарана у дебютному матчі на "Арені Львів" поступилася сімферопольській "Таврії" з рахунком 2:3.

Після 1:5 у минулому турі від "Зорі" львівська команда мала реабілітуватися у грі 22 туру із "Таврією". "Карпати" прийшло підтримати чимало убоівальників. Фанати розтягнули баннер з портретом Т.Г. Шевченко день народження якого 9 березня святкувала Україна. Напевно, і не вся територія України сприймає Шевченка, але у Львові було свято.

Цитата Шевченка з "Кавказу" "Борітеся - поборете", вивішена уболівальниками на трибунах,  мала також допомогти. І в першому таймі допомагала. "Карпати" були швидше, активніше і цілком логічно виграли перший тайм.

На 36-ій хвилині відкрив рахунок у цій зустрічі Лукас, котрий ударом низом у кут воріт забив перший гол "Карпат" на "Арені Львів". У перші 45 хвилин у господарів було ще кілька моментів збільшити рахунок, але удари Кополовця та Лукаса бути неточними. "Таврія" була не така небезпечна в атаці, але кілька випадів за участі Шиндера та Калиниченка запам`яталися.

Другий тайм "Карпати" знову розпочали з атак і забили швидкий гол. Цього разу рейд у штрафну здійснив Кас`ян, який пробив голкіпера "Таврії".

Після забитого голу "Карпати" ще хвилин з п`ять продовжувал весту гру, а потім роізгралася "Таврія". Наставник кримської команди Семен Альтман, який в тренерському штабі збірної України малював тактику Олегу Блохіну, в останні 30 хвилин переграв Володимира Шарана.

На 62-й хвилині гості забили з пенальті. Лукас у штрафній завалив Калиниченка і з 11 метрів Назаренко пробив воротаря "Карпат". Через десять хвилин захисники господарів привезли ще один гол у власні ворота. Після подачі з кутового Калиниченка Гірський зрізав м`яч у власні ворота.

Шоковий нокдаун у вигляді двох голів "Карпати" не витримали. На полі було багато злості, брудних фолів, але мало футболу, який мав принести результат для підопічних Шарана. Більшість атак "Карпат" зводилися до навісів у штрафну, де верхову боротьбу вигравали Аделей і Любічіч.

"Таврія" ж львів`ян дотиснула. На 76-й хвилині Калиниченко навісив у штрафну на голову Шиндеру, якому залишилося її лише вдало підставити, що він уміло зробив, забивши переможний гол для своєї команди.

Зрівняти рахунок і зберегти хоча б очко перед власними уболівальниками "Карпати" не зуміли. Бажання було, а ось втілити його в життя господарі не зуміли.

Для "Таврії" ця перемога означає продовження боротьби за зону Ліги Європи, а "Карпати", до найкращих часів...

Коментарі ()