Головне

ФФУ ще в січні попереджала "Таврію" щодо підготовки стадіону

08.03.2012 20:33 334 0

У сімферопольській "Таврії" просто безвідповідально поставилися до підготовки свого стадіону до весняної частини першості України.

Про це сказав, коментуючи скасовану гру з "Металургом" голова Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ Борис Воскресенський, пише сайт донеччан.

"У всіх містах, крім Сімферополя, до старту весняної частини сезону виявилися готові дуже добре. Луганськ взагалі підготувався шикарно, Полтава, Олександрія... Так ніде більше проблем не виникло, навіть у містах, які розташовані набагато північніше, ніж столиця Криму. Хоча стан газонів ще не ідеальний, але він і не може бути таким, адже в силу природних причин ще не розпочалася вегетація рослин", - , - сказав Борис Михайлович.

"На сьогодні всі арени, на яких виступають команди Прем'єр-ліги, обладнані системою штучного підігріву. І в Олександрії, і в Луганську це обладнання вже встановлено. Що стосується стадіону "Локомотив", то можу сказати, що там, за моєю інформацією, підігрів не працював", - повідомив він.

"Хоча сімферопольці говорили, що вони його включили, насправді, це не так. Більш того, ще в січні ми направляли в "Таврію" листа, де нагадували про необхідність якісної підготовки поля. Тому в даній ситуації вина приймаючої сторони, як я вважаю, стовідсоткова, і ніяких виправдань бути не може", - вважає Воскресенський.

Коментарі ()