Головне

Конюшенко: Баранець та Мандзюк зможуть зіграти з "Олександрією"

08.03.2012 17:06 391 0

Перед матчем з "Олександрією" "Оболонь" налаштовується лише на перемогу у битві аутсайдерів, і може розраховувати на неї, адже всі кияни одужали перед боєм.

Про це офіційному сайту УПЛ розповів один з найбільш вікових футболістів команди Андрій Конюшенко.

"Нема чого приховувати, наше становище не з тих, коли можна розподіляти супротивників на більш та менш важливих. Занадто багато було втрачено у першому колі", - визнав він.

"Якщо хочемо залишитись у Прем’єр-лізі, маємо однаково серйозно прагнути відіграти очки що у "Металіста", що в "Олександрії", що у наступному турі, коли зустрінемось із "Волинню". Ну а плани на п’ятницю всім зрозумілі − тільки перемога", - запевнив оборонець.

Він зазначив, що складно оцінити "олександрію", бо занадто багато змін відбулось у цій команді, щоб брати до уваги те, що запам’яталось у першій частині сезону.

"7 нових гравців і тренер, який працює по-своєму, примушують вивчати "Олександрію" наново. Єдиний посібник − це гра, проведена нею минулого тижня проти "Волині". Швидше за все, вечір напередодні матчу буде присвячений саме перегляду даного поєдинку", - повідомив він.

"Всі живі, здорові, прагнуть вступити у бій. Це стосується і Олександра Мандзюка з Борисом Баранцем, які не дограли до фінального свистка проти "Металіста". Їхні травми виявились не такими серйозними", - розповів Конюшенко.

Коментарі ()