Головне

"Металург" вимагає зарахувати поразку "Таврії"

08.03.2012 16:14 318 0

Про якесь перегравання матча 21-го туру УПЛ між "Таврією" і "Металургом" не може бути і мови у разі дотримання букви закону.

Про це заявив клубній прес-службі генеральний директор донеччан Євген Гайдук.

"Існує регламент чемпіонату, якого повинні дотримуватися всі. В цьому документі чітко вказано, що і як має відбуватися в подібних ситуаціях". - почав він.

"Арбітр з делегатом прийняли рішення матч скасувати. Тепер своє слово повинен сказати Дисциплінарний комітет ПЛ, і від думки нашого клубу тут нічого не залежить. Ми зі свого боку виконали все, що від нас вимагається, вчасно приїхали на гру. А якщо щось виявилося не готове, то це проблема "Таврії", - вважає Гайдук.

"Коли я чую, що Дмитро Селюк говорить про порядність, я хочу запитати: до чого тут порядність, якщо є правила? У регламенті чітко сказано, що буває за неподготовку поля". - дивується він.

За словами Гайдука, ні про який форс-мажор не може бути й мови.

"У таких випадках приймаючій стороні зараховується технічна поразка, на неї накладається штраф у сто тисяч гривень, і ще вона зобов'язана відшкодувати збитки телекомпанії, у якій зірвалася трансляція", - нагадав він.

"До того ж ніяких природних катаклізмів у Криму в останні дні не спостерігалося, а підігрів поля на стадіоні "Локомотив" не працював ще в бутність гендиректором Таврії Рувима Аронова. У внутрішні справи сімферопольського клубу я вникати не збираюся, нехай вони самі розбираються. А в нашому випадку розбереться ДК". - впевнений Гайдук.

Коментарі ()