Головне

Тернопільська "Нива" погасила борги перед ПФЛ

07.03.2012 20:14 297 0

Нарешті дійшли гроші від ФК "Нива" (Тернопіль) на рахунок ПФЛ за вступний внесок на участь у цьогорічному сезоні-2011/12.

Ще місяць тому головний тренер "Ниви" Богдан Стронцицький у коментарях заявляв, що керівництво клубу перерахувало відповідну суму (136 тис. грн.). Однак органи Професіональної футбольної ліги не підтверджували надходження відповідної суми. І от лише зараз, як стверджують куратори ФК "Нива" від обласної адміністрації, всі борги перед ПФЛ погашено.

Водночас на сьогоднішній день актуальним залишається питання щодо виконання фінансових зобов’язань перед футболістами "Ниви", як тими, які ще восени захищали клубні кольори, так і тими, які вже давно перебралися до інших команд, натомість борг "Ниви" перед ними ще залишився. Також є борги у "Ниви" перед тернопільською ДЮСШ і ще рядом комерційних структур.

Разом з тим, залишилося рівно місяць до старту весняної частини сезону (7 квітня "Нива" має зіграти в Южному з "Реал-Фармом"), а команда так і не розпочала тренувальні збори. Більше того, 1 березня для тернопільського клубу минув останній день заявочної кампанії, а жодного нового гравця так і не заявлено, притому що більшість приїжджих футболістів уже знайшли собі нові клуби і до "Ниви" в будь-якому разі не повернуться.

Залишається лише сподіватись на місцевих футболістів, які грали у "Ниві" і попиту на яких не було, та вільних агентів, тобто тих гравців, які не підійшли іншим професійним командам, пише gazeta1.com.

Коментарі ()