Головне

Сілва: У матчі з "Кривбасом" нас влаштує тільки перемога

07.03.2012 19:26 398 0

Київське "Динамо" має продовжити перемагати у випадку, якщо хоче залишитися лідером в першості України.

Не розслаблятися партнерів закливав бразильський захисник Даніло Сілва, пише сайт клубу.

"Звичайно, дискомфорт після перелому все ще відчувається. Рука знаходиться в пов'язці, є боязнь знову травмувати її. Але виходити на поле потрібно. Доводиться йти через себе, не боятися вступати в боротьбу. Думаю, проблеми з рукою на моїй грі ніяк не позначилися. До кожним днем ​​моє самопочуття тільки поліпшується", - оцінив він свою готовність до гри.

"Чесно кажучи, не очікував, що на "Олімпійському" буде 50 тисяч фанів. На стадіоні "Динамо" часто були матчі, на яких збирався повний стадіон, але тут вболівальників прийшло набагато більше. Вони закликали команду йти вперед. У першому таймі наші гравці не використали кілька хороших моментів. Добре, що це ніяк не вплинуло на наш настрій у другому таймі. Глядачі підтримували команду, гнали її вперед", - вражений оборонець.

"З "Арсеналом" незважаючи на те, що грали значно краще за суперника, забили лише один м'яч. Підготовка до матчу з "Кривбасом" йде у звичайному режимі, нічого нового немає. Перед нами стоїть завдання перемогти сильного суперника", - резюмував Сілва.

Коментарі ()