Головне

Шаран: "Карпати" укомплектовані повністю

07.03.2012 18:51 434 0

Львівські "Карпати" отримали непогане посилення складу в період між першою та другою частинами української першості.

Новачків команди охарактеризував прес-службі тренер клубу Володимир Шаран.

"Ксьонз - перспективний гравець, грав за юнацькі збірні. По своєму стилю він нам підходить. Я вдячний керівництву, що вдалося вирішити питання з ним", - сказав він.
  
"Чи можливо, що Кінк і Ксьонз візьмуть участь у грі проти "Таврії"? Ми придбали цих гравців зовсім нещодавно. Вони провели з командою лише одне тренування. На даний момент важко говорити, що вони готові на 100%. Їм треба притертися, познайомитися з хлопцями. Але в них є ще три дні і якщо вони за цей час покажуть, що спроможні допомогти команді - то чому б ні? Вони можуть навіть вийти зі старту. Тим паче, що у нас багато травмованих", - нагадав тренер.

За словами Шарана, Кінк на першому тренуванні залишив по собі приємне враження, як дійсно граючий досвідчений футболіст.

"Він виступав у відомих клубах, є лідером збірної. Але як він сам сказав, останнім часом мав мало практики. Видно було, що він не зовсім готовий фізично, коли ми дали хороші навантаження, але пас, швидкість, удар у нього є", - зазначив Шаран.
 
"Проблема з центром захисту? Ви забули Романа Подоляка. А чому ні? Не важливо, скільки гравцю років, головне те, як він виконує настанови тренера. Хлопець приємно вразив на зборах, коли відіграв цілий матч проти "Ворскли", яка грала проти нас основним складом. Тому наша команда укомплектована повністю", - вважає він.

Коментарі ()