Головне

В "Греміо" задоволені дебютом Бертольо

06.03.2012 22:45 406 0

Факундо Бертольо після свого дебютного матчу в футболці "Греміо" отримав схвальні відгуки від місцевих журналістів, а також заслужив похвалу від представників керівництва "триколірних".

Зокрема, виконавчий директор Греміо Пауло Пелайпе відзначив, що їм не вистачало такого гравця, як Бертольо, пише Zero Hora.

"Після переходу в "Динамо" аргентинець переніс операцію на зв'язках щиколотки і відновився лише в минулому році, зігравши 17 матчів за дубль. Він володіє чудовою швидкістю і може зіграти в центрі, на флангах або під нападниками. Саме таких гравців нам бракувало", - зазначив Пелайпе.

Своєю думкою щодо майбутнього Бертольо в "Греміо" з UOL Esporte також поділився головний тренер бразильського клубу Вандерлей Лушембургу.

"Він має прекрасну швидкість, може зіграти на декількох позиціях. Це головне, що необхідно сучасному футболісту. Він може зіграти другого або третього форварда. З таким гравцем в майбутньому у нас з'явиться більше простору для варіювання тактики по ходу матчу", - приводить слова тренера fc-dinamo.kiev.ua.

Коментарі ()