Головне

Шовковський: Якість нашої гри буде поліпшуватися

05.03.2012 21:32 274 0

Київське "Динамо" буде прогресувати та набирати форму, а поки дякує фанам за те, що вдалося досягти результату у матчі з "Арсеналом".

Про це офіційному сайту клуба заявив капітан команди Олександр Шовковський.

"Залишився задоволений результатом. Навесні завжди доводиться важко. Усі команди функціонально готові, на перші ролі в такій ситуації виходять самовіддача, настрой і характер. Чи сніг і слизьке поле внесли корективи? В цілому, ні. Але в окремі ігрові моменти, безумовно, так", - сказав він.

"Хвилювалися - це була перша гра на весняному етапі, важлива з турнірної точки зору. До того ж, нас прийшло підтримати більше 50 000 уболівальників, що стало дуже важливим фактором", - вважає Олександр.

За його словами, було дуже приємно грати при переповнених трибунах, адже футбол - гра мільйонів.

"За бажанням, самовіддачею і боротьбі на футбольному полі глядачі отримали задоволення. Говорити про певну якість гри поки не доводиться. Ми проводимо перші матчі після зимової перерви. Але з упевненістю можу сказати: від гри до гри якість нашої гри буде поліпшуватися", - переконаний воротар.

"Було одне - бажання перемогти. Хочу подякувати всім уболівальникам, які прийшли нас підтримати. Їх роль у перемозі важко переоцінити", - закінчив він.

Коментарі ()