Головне

Бартуловіч: Через відсутність фейр-плей "Ворскла" мала перевагу

05.03.2012 21:26 448 0

Полтавська "Ворскла" не проявила фейр-плей під час підготовки до матчу з криворізьким "Кривбасом", не давши супернику нормально випробувати поле стадіону.

Про головну причину поразки чи, принаймні, те, що може вважатися нею клубній прес-службі заявив хорватський півзахисник Младен Бартуловіч.

"Банально, але проблема в тому, що суперник забив на один гол більше, ніж ми. Тому й програли. А так, я не вважаю, що ми виглядали гірше за "Ворскли". Просто вони краще розпорядилися тими моментами, які у них були. А так, в цілому, гра мені сподобалася", - сказав він.

"Футболу в цій грі було чимало. А ось що було насправді весняним, так це поле. Гравцям обох команд довелося витратити чимало сил не тільки на боротьбу з суперником, але і з газоном також. І в цій боротьбі через відсутність фейр-плей у приймаючої сторони, "Ворскла" мала перевагу". - зазначив хорват.

Бартуловіч був незадоволеним інцидентом щодо тренування, що стався напередодні зустрічі.

"Коли ми за день до гри приїхали на стадіон, щоб провести передігрове тренування, нас пустили на поле хвилин на 10, максимум на 15. Але хіба за цей час можна не те що потренуватися, а просто відчути газон? Звичайно, ні", - впевнений Младен.

"Нам сказали, що поле бережуть для гри. Але ми знаємо, що "Ворскла", повернувшись з Туреччини, весь тиждень тренувалася саме на цьому полі. Виходить, що їм газон вбивати можна було скільки завгодно, а нам навіть не дали той час, що передбачено Регламентом. Звичайно, це якоюсь мірою вплинуло на нашу гру. Хоча в будь-якому випадку це стало вирішальним фактором нашої поразки. Якби ми реалізували свої шанси, рахунок був би зовсім інший", - резюмував Бартуловіч.

Коментарі ()